top of page

'Giving is not just about making a donation, it's about making a difference'

Tijdens deze bijzondere tijd waarin we gevangen genomen werden door het Covid-19 virus, stond ik niet stil bij een van mijn belangrijkste levensvisies. Wat maakt mij als moeder/vrouw/zakenvrouw nu het meest gelukkig? 

Iemand die me goed kent, weet hier nu alvast het antwoord op. Correct, schenken, geven,... Iets wat de maatschappij waarin wij leven, veel te weinig doet.

Mijn eerste keer als vrijwilliger, hielp ik de kansarmen en daklozen over België. Daarna, redde ik mee verschillende levens van dieren die niet meer gewenst waren en in asielcentra terecht kwamen. Zelf heb ik twee rakkers uit het asiel gehaald. ZIno en Rik, allebei 13 jaar nu en klein maar dapper als rasechte chihuahua's, en gaf ik 1x per jaar een gift of donatie aan verschillende organisaties, zoals oa Dierentuin Planckendael.

Dit jaar ging mijn gift oa. naar het kinderziekenhuis van UZ Jette. Een van mijn hechte vrienden liet me weten dat er altijd wel extra ruimte was om trappertjes of kinderfietsjes te hebben op de kinderafdeling, en zo zorgde ik samen met zoonlief Noah voor 4 fietsjes en 1 coole step! We kijken er samen naar uit de kinderen na Coronatijd eens in actie te zien, want wat laat een hart nu meer dan ooit openbloeien? Juist! Warmte, oprechtheid, kindergelach en geluk samen in 1 ruimte!

Bekijk hier - Donatie: UZ Jette Intensive Care for kids 

Op de bucketlist staan zeker en vast nog een aantal charity events. Samen met de juiste personen zoek ik dan graag uit welk goede doelen onze hulp het meeste nodig hebben, en zet ik ze graag om in een top event. Neem hier zeker een kijkje terug voor meer info.

bottom of page