top of page
alexandra24.jpg

Mijn pijlers

Kwetsbare kinderen

Ouderenzorg en welzijn

Psychische - en humanitaire zorg

Dierenwelzijn

Gezondheidszorg

Onderwijs

Jeugd - Cultuur en Sport

Visie

Februari 2019, de maand dat ik na 10 jaar besloot nieuw leven te belazen in mijn politieke carrière.

 

Ik was het niet meer gewoon eerlijk gezegd om 'kleur' te bekennen, en had het er wel mee gehad met 'die politiek' en haar 'kleuren'..

Tot op zekere dag dat ik telefoon kreeg van een kennis, die me liet weten dat ze samen met een groep mensen een nieuwe partij had opgericht. Een partij die o.a. zou bestaan uit onafhankelijken. Bedoelde ze dan met andere woorden, een partij zonder 'kleur' te bekennen? Neen niet echt, maar wel een partij waar mijn visie bij zou fitten en zo kwam ik dan gemeentelijk op voor Pro Zaventem en op nationaal niveau voor Pro Nationaal. Pro Zaventem was een samenhang van Groen, Sp.a en Onafhankelijken. Plaats nummer 9, mijn plekje. Wel anders dan nummer 5 wat overigens mijn geluksnummer is. We gingen zien wat het met zich mee ging brengen en om een lang verhaal kort te maken, sleutel ik vandaag mee in de gemeenteraad aan een mooi gemeentebeleid als gemeenteraadslid, volksvertegenwoordiger, politieraadslid en OCMW raadslid. En weet je wat? I love it!

 

Waar visie en respect samenkomen om de burger mee te betrekken in zijn/haar gemeente.

Mei 2023 besloot ik een punt te zetten achter mijn politieke ambt en meer tijd te investeren in mijn familie en mijn beroepsleven.

media training.jpeg
self confident.jfif

Coaching Media training

Coaching boost je zelfvertrouwen en persoonlijkheid

pr.jfif

Coaching PR, ijzersterk worden in mijn eigen PR

radio kills.jfif

Coaching presentatieskills ontwikkelen

start your business.jfif

Coaching Mindmapping

mom life.jpg

Coaching #Momlife en Familieplanning

"The most succesful people in the world have coaches, mentors and board members to make sure their goals become reality. What do you have?"

My Approach
bottom of page