top of page

Lenteschoonmaak in je dressing of kleerkast. Hoe begin je er aan? 5 tips!

Bijgewerkt op: 19 aug. 2022

tip 1: maak werkelijk je ganse kast of rekken leeg. Zo ga je ook een beter zicht hebben op wat je nog draagt en wat je zeker al een hele tijd, als het al geen jaren is, niet meer aangetrokken hebt.

tip 2: zet een zak of doos neer waarin je de kleding voor de kringloopwinkel dropt of de kleding die je wil verkopen via bv Vinted.

tip 3: wees eerlijk tegen jezelf. Sommige kledingstukken zullen weliswaar niet meer bij jou stijl, die je de dag van vandaag hebt, passen. Wat de kledingstukken betreft dat je een jaar of langer niet hebt gedragen, weg ermee, je gaat er iemand anders beslist gelukkig mee maken.

tip 4: Maak een stapel met de items die je wil strijken. Ik doel dan vooral op blouses of hemden die in je kast hangen, die je bewust niet draagt omdat ze gekreukt zijn en je geen zin hebt om te strijken. Nu je toch alles uit de kast aan het halen bent, leg deze apart en strijk ze mee door :-)

tip 5: repareer items die je wil behouden. Als je een kledingstuk graag draagt, schaf je dan een naaisetje aan en herstel jouw lievelingsstuk.
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page