top of page

Toiletpapier met en voor een goed doel.

Wie me kent, weet dat ik me al jaar en dag inzet voor het goede doel en dat doen ook de founders van The Good Roll. Vandaar dat ik hun verhaal graag met jou wil delen.


The good roll (https://www.thegoodroll.nl/nl/) produceert 100% Europees gerecycled toilet papier. Hun missie achter de gempimpte toiletrol is geen van de minste: veilige en schone toiletten voor iedereen.


50% van de nettowinst gaat richting diverse landen in Afrika waar ze nieuwe en propere toiletten bouwen want proper sanitair lijkt voor ons heel 'normaal' maar dat is niet overal ter wereld zo jammer genoeg.


The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, één derde m.a.w. van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 27.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.


Deze cijfers zorgden ervoor dat het creatieve team geïnspireerd werd tot het ontwikkelen van The Good Roll; een initiatief waarmee beide problemen aangepakt worden. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van Europees gerecycled papier, waarmee ze zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten.


Bovendien is het toiletpapier een ware streling voor jouw kont en oog, want geef toe, het oog wil ok wat en ook daar dachten deze de creatieve geesten aan! ;-)


Ps: de 'Home Kit' geeft je een mix van sustainable, fashionable keuken en wc papier en dit in een leuke doos bij jou thuis. Try it and support a good cause.


Liefs,


Alexandra


13 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page