top of page

Hoe ik de switch maakte van de advocatuur naar de beautysector

Bijgewerkt op: 5 jan. 2021

Ik kan me voorstellen dat een carrière-switch een beangstigend gegeven is. Dit was het ook voor mij. Langer dan 1 jaar dacht ik na over of ik al dan niet zou switchen van job want ik voelde me helemaal niet meer in balans met wat ik deed op dat moment. Een evenwicht, een balans, toch wel iets heel belangrijks in ons dagdagelijkse leven als je het mij vraagt.


Totaal een andere sector. Een sector die mij meer rust zou brengen in deze drukke tijd als kersverse moeder, multi-tasker, zelfstandige vrouw.

Op een dag was het zover, ik was er klaar voor om de stap te zetten, en de dag van vandaag kan ik alleen maar beamen dat dit 1 van de beste beslissingen, na de keuze om moeder te worden, is geweest. Voor mezelf, voor mijn kind, voor mijn huidige gezinssituatie.


Mocht jij je in dezelfde situatie als ik bevinden toen, zet dan voor jezelf even alle voor -en nadelen, financiële aspecten, sociale aspecten, mooi op een A4 naast mekaar. Dit zal je alvast helpen de 'Gap' over te springen of niet. De toekomst voorspellen, dat kunnen we helaas niet, of toch niet de meesten onder ons (glimlach), dus soms is het niet slecht om gewoon die wilde sprong eens te wagen. Mislukt het? Wel hey, dan kan je het jezelf alvast niet verwijten dat je het tenminste niet hebt geprobeerd. Bovendien is er steeds een oplossing voor alles. Maar slaag je? Dan is de euforie en de vibe om door te stromen in dat nieuwe gegeven des te groter!


Wil jij graag die begeleiding om je bij je keuze te helpen? Stuur me dan een mailtje. Ik help je er graag bij.


Liefs,

A


25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page