top of page

Kerstwensjes voor speciale mensjes

December 2021... natuurlijk zouden we dit niet zomaar voorbij laten gaan voor onze senioren van onze woonzorgcentrums. Daarom trakteerden Dirk en ikzelf hen opnieuw op een warm kerstverhaal.


Deze keer, koos ik voor een verhaal van auteur Thaïs Vanderheyden. Gaat er geen belletje rinkelen?

Thaïs, mama van 2, studeerde kunstgeschiedenis en volgde tekenles aan de academie van Brugge. In 2009 vond ze maar geen geschikt ontwerp voor het geboortekaartje van haar tweede zoontje, dus maakte ze er zelf maar een. Ondertussen heeft ze van haar hobby haar beroep kunnen maken en tekende en schreef ze meerdere succesvolle kinderboeken, zoals ‘Spiekpietjes’ en ‘De warenhuismuisjes’.


Bij het rondneuzen in De Standaard Boekhandel, viel mijn oog op een kerstverhaal van haar. 'Santa en de Pixies'. Een onwijs cool kerstverhaal voorzien van de mooie illustraties en een leuk verhaal over het hoe de Kerstman, Kerstman werd.


Niet alleen de senioren van onze WZC's konden genieten van dit kerstverhaal. Het werd vakkundig opgenomen en op Social Media, You Tube, etc. gezet zodat het voor iedereen toegankelijk is.


Dirk en ik hopen stiekem heel hard dat we vanaf dit jaar eens 'live' ons verhaal kunnen brengen bij onze senioren want daar draait het om, een leuke namiddag met een warme babbel, de vele glimlachjes en tonnen plezier.3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page