top of page

Revitalift 7-daagse kuur. Ik deed de test en wat een resultaat! Gewoon doen.

Bijgewerkt op: 19 aug. 2022

De Revitalift Laser x3 Peeling Effect Ampullen bevatten een hoge concentratie actieve ingrediënten, zoals 10 procent glycolzuur. Deze variant van AHA (oftewel alphahydroxyzuur) zou een positief effect hebben op de pigmentatie, veroudering en uitdroging van de huid. Glycolzuur exfolieert, wat betekent dat het de bovenste laag dode huidcellen eraf peelt: hierdoor zal je huid niet alleen meer stralen, maar ook beter vocht vasthouden. Klinkt allemaal super. Wel een kanttekening: doordat het bovenste laagje van je huid is, ben je ook gevoeliger voor zonlicht. Mocht je dus de dag erna naar buiten gaan, smeer dan een product met SPF op.


Een 7 daagse kuur met glycolzuur voor een egale, stralende huid

Goed, ik probeerde de Revitalift-kuur: zeven kleine kokers gevuld met dit geconcentreerde wondergoedje, die een bijna medische uitstraling hebben door de vorm van de ampullen. Voor gebruik - elke avond voor slapengaan - tik je (het liefst zo dramatisch mogelijk) tegen de bovenkant, net als tegen een doktersspuit, zodat alle kostbare vloeistof naar de bodem van de ampul zakt. Vervolgens smeer je het serum - volgens de gebruiksaanwijzing - van binnen naar buiten op je gezicht. Vraag niet waarom, gewoon doen.


Ik had voor de kuur een uitgedroogde huid met ontstekingen; daar prikt het product ook wat. Verder smeert de gel-achtige vloeistof lekker uit, al blijft mijn huid erna wel plakkerig. De verpakking belooft dat je na het eerste gebruik al verschil ervaart. En warempel, ik ervaar echt verschil, zeker na zeven dagen. Mijn huid is gladder, voelt steviger aan en inderdaad iets minder droog.


Prijskaartje? Tussen de 12 en 15€. De moeite alvast waard om het toch eens te proberen.

Check ook steeds de website om na te gaan wat jij nodig hebt voor jouw huid.
10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page